Dr Ciric maj 11, 2017 Nema komentara

zatezanje-zadnjice

Nije bitno da li vam je zadnjica mala, zaobljena ili malo veća, čvrstu i zategnutu guzu možete imati bez obzira na veličinu i oblik. To je san svih žena i bez sumnje se može ostvariti uz trud i disciplinovano i redovno vežbanje sledećih efikasnih i pre svega jednostavnih vežbi.

Leto je idealno vreme da pokažete svoju figuru, ali ne zaboravite, ovog puta naglasak je na pozadini. Do tog cilja postoje dva puta, u svetu i u Srbiji, recimo, drastično je porasla potražnja za ugradnjom implantata u zadnjicu i povećanje zadnjice sopstvenim masnim tkivom. Ukoliko, ipak podržavate ideju o 100 posto prirodnom telu, imamo nekoliko predloga za vežbanje, koje će vašu guzu učiniti ponosno uzdignutom za samo dve nedelje.

zadnjica

Vežba 1

1. Stanite uspravno sa stopalima razdvojenim malo više od širine ramena i prstima okrenutim u strane. Ruke ispružite uz telo.

2. Uvucite zadnjicu i stegnite trbušne mišiće.

3. Dovedite svoje telo u baletski položaj plie (sličan čučnju, sa kolenima okrenutim u strane). Spuštajte se tako da vaša kolena budu paralelna sa prstima na stopalima.

4. Istovremeno podižite ruke ispred tela do visine ramena sa šakama okrenutim ka zemlji. Zadržite se u ovom položaju nekoliko sekundi, a zatim se vratite u početnu poziciju.

5. Ponovite ovu vežbu 20 puta, a poslednji put u spuštenom položaju zadržite se bar 20 sekundi.

Vežba 2

1. Lezite na leđa, savijte kolena, pete prilepite za zemlju, a prste podignite.

2. Podižite leđa i zadnjicu 20 puta, ali tako da kada se spuštate ne dodiruje zemlju.

3. Kada dvadeseti put podignete svoje telo iznad zemlje, zadržite se u tom položaju i podižite jednu nogu 10 puta, a zatim ponovite vežbu sa drugom nogom.

Vežba 3

1. Zavežite traku oko gležnjeva i napravite 20 usporenih koraka, tako da vam traka sve vreme bude zategnuta.

2. Premestite traku iznad kolena, spustite se u čučanj i opet napravite 20 koraka.

Vežba 4

1. Stanite uspravno, vaša stopala treba da budu spojena.

2. Stegnite stomačne mišiće.

3. Napravite iskorak, savijajući prednje koleno, dok zadnje ne dodirne pod. Gornji deo tela treba da bude uspravan.

4. Vratite se u početni položaj.

5. Ponovite ovu vežbu 10 puta, a zatim promenite nogu.

PROVAJTE I SA TRIKOVIMA

Osim vežbanja, postoje i određeni trikovi uz koje će vaša zadnjica vizuelno izgledati bolje!

Trčite
Iako vam trčanje možda i nije omiljena aktivnost, to je odličan način za oblikovanje guze.

Radite čučnjeve
Osim trčanja, odlična vežba za lepu guzu su čučnjevi.  Stručnjaci kažu da su čučnjevi najbolje vežbe za seksi guzu jer pokreću sve mišiće u guzi i bedrima, te su puno efikasniji od ostalih vežbi.

Nosite podstavljeno donje rublje
Ako vam se ne trči, zdravo hrani, niti rade čučnjevi (iako bi trebalo ako razmišljate dugoročno), onda možete da isprobate ovaj trik.

Nosite visoke potpetice
Merilin Monro je očigledno pogrešila kada je pevala da su dijamanti najbolji prijatelji svake žene. Naime, visoke potpetice su najbolji prijatelj svake žene koja sanja o savršenoj guzi.

Zdravo se hranite
Voće, povrće, namirnice bogate vlaknima i puno tečnosti trebalo bi da se nalaze na vašem svakodnevnom jelovniku.

Nosite farmerice sa džepovima
Ako volite da nosite farmerice, te želite da vam zadnjica u njima izgleda seksi, svakako bi trebalo da birate farmerice sa džepovima. Džepovi bi trebalo da senalaze tamo gde je zadnjica najveća.

Imajte na umu da, iako vam genetika nije podarila obline kakve biste želeli, uz dovoljno truda i upornosti možete da imate savršeno telo.