Dr Ciric jul 4, 2017 Nema komentara

guza 5 +

Uz samo tri vežbe koje treba da radite tri minuta dnevno vrlo brzo ćete imati čvrstu i podignutu guzu.

Prva vežba – 1 minut: Stanite uz leđa stolice i oslonite se rukama na naslon. Težinu tela prenesite na levo stopalo, udahnite i uz izdisaj ispružite desnu nogu iza sebe što više možete, a da ne savijate leđa. Zadrži se u tom položaju jednu do dve sekunde, pa spustite nogu. Ponavljajte po 30 sekundi za svaku stranu.

Druga vežba – 1 minut: Stavite levu ruku na stolicu kao oslonac, stopala neka budu u ravni sa bokovima, a težinu tela prenesite na levo stopalo. Dok izdišete, podignite desnu nogu u desnu stranu koliko god visoko možete, pa je zadržite u tom položaju sekundu-dve. Ponovite za svaku nogu po 30 sekundi.

Treća vežba – 1 minut: Čučnjevi su najbolji za oblikovanje zadnjice. Neka stopala budu u širini ramena ili blago razmaknuta, polako se spuštajte kao da želite da sednete a da ne podižete pete od poda i da kolena ne prelaze liniju nožnih prstiju. Leđa moraju da budu ravna, a pogled usmeren napred.

Ukoliko vežbe ne daju željeni rezultat predlažemo operativno ili neoperativno povećanje zadnjice sa kojom ćete instant rezultat dobiti odmah.

Pogledate i: Povećanje zadnjice impantimaoperativno povećanje zadnjice
Pogledate i: Povećanje zadnjice sopstvenim masnim krivom – neoperativno povećanje zadnjice
Pogledate i: Povećanje zadnjice AQUA filling ™ body line – neoperativno povećanje zadnjice

Naša je obveza posvetiti svoje hirurške veštine sa umetničkim pristupom i senzibilnošću kako bi zadovoljili specifične potrebe svojih pacijenata sa najboljim mogućim iskustvom i rezultatima operacije iz estetske i plastične hirurgije.

Klinika Dr Ćirić pruža usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo. Klinika je opremljena savremenom tehnologijom koja se primenjuje širom sveta.

Iza osoblja naše klinije je preko 20 godina internacionalnog iskustva. Ukažite nam i Vi poverenje, pozovite nas, a mi ćemo učiniti sve da budete zadovoljni svojim novim izgledom.

Više informacija o tretmanima možete dobiti na: +381 65 30 66 989, +381 11 30 66 989 ili na e-mail [email protected]