uvecanje povecanje i smanjenje usana
Dr Ciric jun 28, 2016 Nema komentara

Otkrijte kako da postignete savršen izgled usana! 

Obavezan piling

U zimskim i letnjim danima, usne mogu biti suve i ispucale, zato je najvažnije da ih pravilno negujete. Isprobajte prirodni recept sa šećerom. Pomešajte kašičicu šećera sa kašičicom meda i malo maslinovog ulja kako biste napravile pastu. Prstima masirajte usne minut ili dva, kružnim pokretima, a onda ga obrišite. Šećer i ulje će ukloniti mrtve ćelije sa vaših usana, a med će im dodati vlažnost i oporaviti ih. Ukoliko želite, možete dodati i prstohvat cimeta u celu ovu smesu. Cimet prirodno zagreva kožu, pa će vaše usne delovati punije.

Koristite balzam za usne

Nakon pilinga obavezno stavite balzam na usne. S obzirom na to da su stalno izložene hladnoći i vetru, a nemaju lojne žlezde, nije ni čudno što se suše čim ne stavite balzam.

Vode, vode i još vode

Voda je sveta tečnost za vaše telo, tako da ne treba da vas čudi što i za vaše usne čuda čini.

Punije usne

Ukoliko niste zadovoljne punoćom svojih usana, možete da upotrebite olovku za usne i iscrtate konture, a zatim karminom u istoj nijansi ispunite površinu usana. Za istaknutije usne, pređite bezbojnim sjajem.

Smejte se

Ništa ne može više ulepšati usne od divnog, iskrenog osmeha. Osmeh će vas uvek učiniti prilično mlađim i delovaćete prepuni samopouzdanja. I ne samo da ćete povećati svoje raspoloženje, već ćete sigurno uveseliti i druge oko sebe.

Ukoliko dati saveti ne daju željene rezultate, kod Nas možete povećati usne nehirurškim i hirurškim putem, ili smanjiti predebele usne i time postići sklad usana i oblika koji odgovara Vašem licu.

Klinika Dr Ćirić ima preko 20 godina internacionalnog iskustva, i više stotita zadovoljnih pacijenata.
Više informacija možete dobiti na: +381 65 30 66 989, +381 11 30 66 989 ili na e-mail [email protected]