Dr Ciric decembar 7, 2016 Nema komentara

povecanje grudi

Mnoge žene postavljaju sebi pitanje da li su one pravi kandidat za povećanje grudi?

Da bi dobili pozitivan odgovor na ovo pitanje morate da ispunjavate nekoliko uslova tj. da posedujete sledeće indikacije:

 • da ste previše opterećeni veličinom vaših grudi,
 • da postoji nesklad u obimu vaših kukova i obimu vaših dojki. Tako da odeća koja vam prikladno stoji i odgovara veličini vašeg struka vrlo često je suviše velika u predelu vaših grudi,
 • da postoji asimetrija u veličini i obimu vaših grudi,
 • da su vaše grudi postale male i da je njihova forma izgubljena nakon porođaja ili gubitka težine,
 • da postoje određene kongenitalne deformacije dojke.

Kod izbora hirurga za zahvat povećanja grudi važno je dobro proučiti ponudu. Želite biti u rukama lekara s velikim iskustvom. Ukoliko ste odlučili da uradite povećanje vaših grudi, morate tačno da znate kako želite da izgledaju vaše dojke.

Prirodan izgled cilj je svakog zahvata, a odlične rezultate definitivno je moguće postići bez da izgledate kao da ste bili na operaciji. Pritom je neophodna dobra komunikacija sa lekarom pre izvođenja samog zahvata.

medical-consultation-2Tehnike koje koristimo u našoj Klinici olakšavaju postizanje prirodnog, nehirurškog izgleda. Sav trud ulaže se u poboljšavanje izgleda pacijenta na što prirodniji način. Svaki zahvat potrebno je strogo prilagoditi izgledu pacijenta, njegovoj telesnoj građi, stilu života, kao i njegovim potrebama. U protivnom gubite prirodan izgled.

Naša je obveza posvetiti svoje hirurške veštine sa umetničkim pristupom i senzibilnošću kako bi zadovoljili specifične potrebe svojih pacijenata sa najboljim mogućim iskustvom i rezultatima operacije iz estetske i plastične hirurgije.

Kod povećanja grudi žene se često žale na previše veštački izgled grudi nakon operacije povećanja grudi. Razlog tome je nedostatak razumevanja od strane hirurga šta pacijent zapravo želi kao konačan rezultat zahvata. Prilikom konsultacija vodimo detaljan razgovor s pacijentima o njihovim željama i predstavljamo im plan kako te želje mogu biti i ostvarene.

Ukoliko razmišljate o operaciji povećanja grudi i imate dodatnih pitanja o samom zahvatu u našoj Klinici, pripremi pre operacije ili želite zakazati konsultacijem možete nam se obratiti na +381 65 30 66 989 ili na email [email protected]

Blog clanci na temu povecanja grudi:

KLINIKA DR ĆIRIĆ

klinika

Pružamo usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo. Klinika Dr Ćirić je opremljena savremenom tehnologijom koja se primenjuje širom sveta.

Specifična atmosfera koja vlada u celoj kući oseća se već pri samom ulasku u prijemni hol.

Uz literaturu i fotografije pripremićete se za razgovor sa lekarom, uz čiju pomoć ćete naći najbolje rešenje za vaše želje, a sve u skladu sa najnovijim dostignućima u medicini.

Srž klinike je operaciona sala sa softificiranom arhitekturom, instrumentima, laserskom opremom i osvetljenjem, koji u potpunosti zadovoljavaju najstrože savremene standarde.

APARTMANI

apartmani-dr-ciric

Našim klijentima nudimo prenoćište u savremeno opremljenim apartmanima uz stalni nadzor medicinskog osoblja.

Soba za pacijente uređena je tako da je boravak nakon operacije prijatan i pruža mogućnosti za brži oporavak. Na raspolaganju su vam: sopstveni telefon, kablovska televizija, stereo muzički uređaj sa velikim izborom CD-a, knjige, novine i časopisi.

Vašem brzom oporavku doprinosi i širok izbor jela različitih nacionalnih kuhinja, koja konzumirate u vašoj sobi.

PREPORUKE

Jako sam zadovoljna uslugom, operacija je prošla u najboljem redu, a osoblje je fantastično!

Jelena Đorđević, pacijent

Sve je prošlo sjajno, imam utisak kao da nisam ni bio na operaciji, osećam se sjajno, a nikad nisam bolje izgledao!

Mirko Petrović, pacijent

BIOGRAFIJA DOKTORA

 • Estetski, Plastični, Laser hirurg
 • American Society for Laser Medicine and Surgery
 • American Academy of Cosmetic Surgery
 • The North American Academy for Cosmetic and Restorative Surgery
 • European Academy of Cosmetic Surgery
 • German Society for Aesthetic Medicine
 • German Society for Cosmetic Medicine
 • German Society for Laser Medicine
 • German Society for Phlebology
 • Yugoslav/Serbian Society for Plastic and Reconstructive Surgery

ŠTA IZDVAJA KLINIKU DR ĆIRIĆ OD DRUGIH?

Kvalitetna briga o pacijentima.

Imamo preko 20 godina internacionalnog iskustva.