Dr Ciric jun 12, 2018 Nema komentara

uvecanje povecanje i smanjenje usana

Oduvek sam želela lepše i jedrije usne. Nažalost, svakoga dana sam viđala devojke sa nesrazmernim, mogu slobodno reći smešnim usnama, i vrlo mi je bilo teško da se odlučim na korak popunjavanja usana. Nakon preporuke prijateljice, sa čijim usnama sam bila oduševljena, a radio ih je Dr Ćirić, zakazala sam konsultaciju.

Bila sam jako uzbuđena i imala hiljadu pitanja. Dr Ćirić mi je korak po korak objasnio celu proceduru i odluka je pala, radimo usne.

Sutradan sam otišla na intervenciju. Inače sam zaboravila da naglasim, imam ogroman strah od igle. Sve smo to prevazišli. Dobila sam dentalnu anesteziju, i cela procedura koja je trajala nekih 15 min, bila je skroz bezbolna. Kada sam se pogledala u ogledalo, to je bilo to.

Napokon, to su usne koje sam oduvek zelela. Ni manje ni više, baš onako kako treba. Okolina je primetila da sam se prolepšala, ništa više. To mi je i bio cilj.

Hvala Dr Ćiriću što je imao stprljenja za sva moja pitanja, što smo pobedili strah, i naravno na predivnim usnama zbog kojih svaki mesec kupim po neki novi ruž i uživam u njima.

Hvala vam još jednom
Ivana Bogić, Muzički pedagog


Ukažite nam i Vi poverenje, pišite nam ili nas pozovite, a mi ćemo učiniti sve da budete zadovoljni svojim novim izgledom.

Plastična hirurgija Dr Bojan Ćirić
Online Kontakt forma https://www.drciric.com/kontakt/
Zakažite termin kod dr Bojana Ćirića i dobićete odgovore na sva vaša pitanja od strane našeg stručnog tima u najkraćem mogućem roku.
Mobilni +381 65 30 66 989
Viber +381 65 30 66 989
WhatsApp +381 65 30 66 989