Dr Ciric avgust 1, 2018 Nema komentara

povecanje grudi primer jednog pacijenta

Za većinu naših pacijenata, krajnji cilj ove intervencije je da se poveća obim grudi. Pored toga jako je bitno i da se zadrži željeni oblik, čvrstina i prirodan izgled.

Povećanje grudi ili augmentacija predstavlja hirurški zahvat kojim se upotrebom CE sertifikovanih implantata najnovije generacije, uz pomoć standardnih i laser tehnologija poboljšava veličina, elasticitet, plasticitet i oblik ženskih grudi. Specijalne Laser operacije su potpuno beskrvne i bezbolne.

Intervencija povećanja grudi izvodi se u najmodernoj tehnici anestezije, gde pacijent nema bola i spava.  Nakon buđenja nema nus pojava vezanih za opštu anesteziju.

U zavisnosti od veličine i tipa implantata za koji ste se opredelili, naš tim doktora odlučiće koji pristupan rez je pogodan za vaš slučaj:

  • Duž nabora ispod dojke
  • Duž ivice areole

Sve odluke oko pozicije reza i postavljanja implantata doktor donosi u dogovoru sa vama, nakon detaljnih konsultacija, i na osnovu vaših telesnih predispozicija i navika.

PRIMER NAŠEG PACIJENTA

povecanje grudi pre posle blog

Primer pacijenta Pre / Posle intervencije

povecanje grudi pre posle mail zahvalnosti

Mail zahvalnosti pacijenta

PREVOD SA NEMAČKOG:

Pozdrav gospodine Dr Ciric,
sve je u redu sa mnom. Puno vam hvala na pitanju. Čak i danas, ponosna sam na Vaš uspeh u ulepšavanju mojih grudi. Izvrstan posao. Ponovno i opet doktori proverili moje postoperativno stanje, takođe, moj ginekolog je izrekao veliku pohvalu za Vaš rad. Nadam se da si dobro!
Pozdrav P

PREVOD NA ENGLESKI:

Hello Mr. Dr Ciric,
everything is fine with me. Thanks for asking. Even today, I am proud of your brought beautification of my breasts. Good work. Again and again had to check and after care, also my gynecologist has pronounced a great praise. I hope you are doing well!
Greetings P…

„Lepo je biti mlad, ali nije mali uspeh ni ostariti“. Divna misao Duška Radovića.

Sa dr. Bojanom Ćirićem i njegovim internacionalnim iskustvom od preko 30 godina , znate da ste u sigurnim rukama. Ne manjka nam ni prijatne atmosfere, jer radimo samo ono sto volimo. Vi imate želju a mi puno ljubavi prema profesiji i vrhunske uslove rada. Shvatamo vaše dileme i zajedno nalazimo rešenja.

Dođite i uverite se, vaš Dr Bojan Ćirić

Plastična hirurgija Dr Bojan Ćirić
Online Kontakt forma https://www.drciric.com/kontakt/
Zakažite termin kod dr Bojana Ćirića i dobićete odgovore na sva vaša pitanja od strane našeg stručnog tima u najkraćem mogućem roku.
Mobilni +381 65 30 66 989
Viber +381 65 30 66 989
WhatsApp +381 65 30 66 989

Povezan članak: Najnovije tehnike povećanja grudi – operativne i neoperativne metode