Dr Ciric maj 6, 2017 Nema komentara

povecanje grudi

Hiljade žena su poboljšale svoj izgled i dobile više samopouzdanja zahvaljujući povećanju grudi. Moramo priznati da je lepo videti senzualni dekolte koji krase lepo oblikovane grudi. To je najčešći razlog zbog koga se dame odlučuja za povećanje grudi.

Najpopularniji estetski tretman u svetu i Srbiji je povećanje grudi.

Neka od pitanja koja su Uvećanje dojki – pitanja i odgovoriučestala kada je reč o povećanju grudi su:

KOME SE SAVETUJE UVEĆANJE GRUDI?

Mnoge žene postavljaju sebi pitanje da li su one pravi kandidat za povećanje grudi? Da bi dobili pozitivan odgovor na ovo pitanje morate da ispunjavate nekoliko uslova tj. da posedujete sledeće indikacije:

  • ženama koje imaju više od 22 godine, a veličina grudi nije uspela da im se razvije do odgovarajuće veličine;
  • da ste previše opterećeni veličinom vaših grudi,
  • da postoji nesklad u obimu vaših kukova i obimu vaših dojki. Tako da odeća koja vam prikladno stoji i odgovara veličini vašeg struka vrlo često je suviše velika u predelu vaših grudi,
  • da postoji asimetrija u veličini i obimu vaših grudi,
  • da su vaše grudi postale male i da je njihova forma izgubljena nakon porođaja ili gubitka težine,
  • da postoje određene kongenitalne deformacije dojke.

KOJE SU TO NAJNOVIJE TEHNIKE POVEĆANJA GRUDI

  • Povećanje grudi laserom i novom generacijom implantata
  • Povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom
  • Povećanje grudi AQUA filling gelom

Više o najnovijim tehnikama povećanja grudi, možete pogledati u sledećem članku

KAKO TRAJE OPERACIONI TOK AUGMENTACIJE GRUDI?

Zahvat augmentacije dojki se radi u bolnici pod opštom ili retko kada pod lokalnom anestezijom. Nakon delovanja anastezije, estetski hirurg pravi “džepove” u koje se plasiraju silikoni. Kada se silikoni postave na najbolji mogući način, tako da se postigne simetrija i sklad grudi, hirurg zatvara otvore i iz operacione sale pacijent odlazi u prostoriju na poluintenzivnu negu.

KADA SE MOŽETE VRATITI NORMALNOM ŽIVOTU NAKON POVEĆANJA GRUDI?

Nakon jednog do dva dana se vrši prvo previjanje i pacijent odlazi kući. Postoji nekoliko stvari o kojima treba voditi računa još neko vreme ali većina pacijenata se već kroz nedelju dana vrati u svoj normalni tok života. Savetuje se ipak da se u narednih nekoliko nedelja pacijent kloni većih napornih fizičkih aktivnosti koje dovode do ubrzanog pulsa i povećanog krvnog pritiska.

ŠTA SE POSTIŽE ESTETKOM HIRURŠKOM INTERVENCIJOM DOJKI I BRADAVICA?

1. Da dojka i bradavica budu locirani na svoj anatomski položaj i da se postigne oblina, veličina dojke kao i dekolte koji odgovara grudnom košu.
2. Da dojka lepo izgleda i poseduje čvrstinu i jedrinu kao i elasticitet i plasticitet (da se vraća u prvobitni položaj)
3. Sve ovo što je navedeno postiže se odgovarajućom hirurškom intervencijom uz primenu najsavremenijih CE certificiranih materijala, instrumenata i laserskih sistema.
4. Ukoliko ste već imali konsultaciju i niste razumeli neki detalj, ne ustručavajte se da još jednom detaljno prodiskutujete način rada, očekivani rezultat, kao i mogući ishod operacije sa esteskim-plastičnim hirurgom od vašeg poverenja.

5. Neka ljudi opaze vas, a ne „njih”.

KAKO IZABRATI PRAVOG HIRURGA?

Kod izbora hirurga za zahvat povećanja grudi važno je dobro proučiti ponudu. Želite biti u rukama lekara s velikim iskustvom. Ukoliko ste odlučili da uradite povećanje vaših grudi, morate tačno da znate kako želite da izgledaju vaše dojke.

Prirodan izgled cilj je svakog zahvata, a odlične rezultate definitivno je moguće postići bez da izgledate kao da ste bili na operaciji. Pritom je neophodna dobra komunikacija sa lekarom pre izvođenja samog zahvata.

Tehnike koje koristimo u našoj Klinici olakšavaju postizanje prirodnog, nehirurškog izgleda. Sav trud ulaže se u poboljšavanje izgleda pacijenta na što prirodniji način. Svaki zahvat potrebno je strogo prilagoditi izgledu pacijenta, njegovoj telesnoj građi, stilu života, kao i njegovim potrebama. U protivnom gubite prirodan izgled.

Naša je obveza posvetiti svoje hirurške veštine sa umetničkim pristupom i senzibilnošću kako bi zadovoljili specifične potrebe svojih pacijenata sa najboljim mogućim iskustvom i rezultatima operacije iz estetske i plastične hirurgije.

Plastična hirurgija Dr Bojan Ćirić pruža usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo. Klinika je opremljena savremenom tehnologijom koja se primenjuje širom sveta.

Iza osoblja naše klinije je preko 40 godina internacionalnog iskustva. Ukažite nam i Vi poverenje, pozovite nas, a mi ćemo učiniti sve da budete zadovoljni svojim novim izgledom.

Zakažite termin kod dr Bojana Ćirića i dobićete odgovore na sva vaša pitanja od strane našeg stručnog tima u najkraćem mogućem roku.

Online Kontakt forma https://www.drciric.com/kontakt

Mobilni +381 65 30 66 989
Viber +381 65 30 66 989
WhatsApp +381 65 30 66 989

Pogledajte i: SVE o Povećanju grudi, metode, cene