ljudski ken
Dr Ciric april 10, 2016 Nema komentara

Čovek koji sebe opisuje kao ljudskog Kena otkrio je da je potrošio 305.000 funti (385.000 evra) na plastične operacija kako bi izgledao kao što vernija dečja igračka. Stjuard iz Londona, Rodrigo Alveš kaže da je podizanje zadnjice platio 10.000 funti, silikonske grudi su ga koštale 24.000, a za 48.000 je od svoje masti i kože dobio pločice.

Rodrigo koji je do sada imao 42 operacije kaže da nikad nije nameravao da izgleda kao plastična dečja igračka, ali i da je sada konačno zadovoljan svojim izgledom.

„Rođen sam u pogrešnom telu. Moja duša se nikako nije poklapala sa mojim telesnim izgledom, ali sad to nije slučaj“, izjavio je za Mirror.

U prethodnoj godini potrošio je 95.000 funti na operacije, a prvi put je pod nož otišao još dok je bio na studijama 2004. godine, jer se osećao suviše neprivlačnim i nije mogao da se uklopi sa prijateljima koji su pratili modu.

#happyboy #gayboy #cuteface #cute #boy #blueeyes

A photo posted by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Na dugačkoj listi zahvata koje je napravio su botoks i umetci na koji je potrošio 8.000 funti, operacija nosa koštala ga je 30.000 funti, 3.000 mu je otišlo na liposukciju vilice, a 10.000 funti je dao za bicepse.

U jednom trenutku doktori su mu rekli da bi ruka mogla da mu bude amputirana. Da se infekcija prouzrokovana curenjem tečnosti kojim slučajem proširila do srca verovatno bi umro. Posle tri nedelje provedene u bolnici uz podršku porodice i prijatelja, Rodrigo se oporavio.

Face procedures #steamcells injections #botox face 3D #reshaping with #fillers I only use #juvederm #hair #fut #implant by dr @johnkahen in #losangeles #eyelift 6x times #nosejob #rynoplast last nose job was performed with very high standards by Dr Fashid in #iran @farshidmahboubirad I had my ears cut pinned back 2x #lipo in my #jaw #chin #silicine implant from #silimed #Germany also my buccal pad fat has been removed giving more of a #symetricshape facial treatments I do #prp #laserhairremuval #radiofrequemce I also drink @goldcollagen #goldcollagen and take vitams from A to Z. Please I drink plenty of water and treat my skin with very good creams and oxidants day and night #plasticpositive #plasticmakesitperfect #kendoll

A photo posted by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Rodrigo dvaput godišnje ubrizgava botoks i dnevno uzima koktel pilula koje u sebi sadrže kolagen, tableta protiv zadržavanja vode i za rast kose. On kaže da se „divi“ Barbikinom dečku Kenu – jer igračka izgleda kao „idelani muškarac“.

Ovaj zavisnik od operacija je iznutra odstranio kožu između usana i desni kako bi imao širi osmeh, a liposukcijiom je odstranio višak masti sa nogu i leđa, koji je potom ubrizgao na druga mesta, sve sa ciljem da bi izgledao mlađe.

Obožava žurke, a kako bi sebi mogao da priušti plastične operacije vredno radi kao stjuard, stilista i organizator događaja.

Njegovi kritičari dovode u pitanje metode kojima želi da postigne savršeno telo, pitajući se zašto jednostavno ne ide u teretanu kako bi izvajao figuru.

Međutim, Brazilac im je uzvartio u emotivnom postu na Instagramu: „Nisam se ovako rodio. Sam sam sebe ovakvim napravio. Da bih izjednačio dušu sa pogrešnim telom sa kojim sam rođen bilo mi je potrebno mnogo hrabrosti. Ovo je bio jedini način da ponovo stvorim sebe plastičnim operacijama jer odlasci u teretanu ne daju rezultat zbog poremećaja štitne žlezde koji imam“.

Moja transformacija me učinila samopouzdanim i srećnim i dovoljno kompetentnim govornikom na polju telesnog izgleda da bih mogao da pomažem drugima savetima iz sopstvenog životnog iskustva. I da govorim o plastičnim operacijama i njihovoj koristi, rizicima, periodima oporavka, i pronalaženju najboljeg hirurga na svetu koji može da promeni moje telo onako kako sam ja to želeo. Sebe smatram borcem i pobednikom jer mi nije bilo potrebno samo mnogo vremena i novca već i hrabrosti, odlučnosti i vere da izvučem maksimum od svog tela sa 42 plastične operacije, napisao je Rodrigo.