Uvod

Dr Ćirić ozbiljno shvata privatnost i sigurnost informacija koje delite sa nama putem www.drciric.com .
Takođe, želimo da se osećate prijatno prilikom korišćenja naše web stranice.

Zato je Važno je da se uverite kako sakupljamo, koristimo i održavamo vaše informacije.

Ova Pravilnik o privatnosti bavi se ličnim podacima (pod nazivom „Podaci“ u nastavku) koje možemo prikupiti na našem sajtu. Molimo vas da izdvojite vremena da pročitate naše Uslove korišćenja.

Korišćenjem web sajta Dr. Ćirić prihvatate uslove ove Politike privatnosti (posljednje ažurirano 24. maja 2018. godine) i, po potrebi, uslove korišćenja.

Koje vrste podataka prikupljamo

Ako Nas kontaktirate, mi ćemo obraditi/sačuvati vaše lične informacije koje uključuju (vaše ime, e-mail adresu, URL, broj telefona ili slične informacije o Vama) koje su nam potrebne za pomoć/odgovor u vezi sa Vašim pitanjem.

Takve informacije se prikupljaju samo od Vas i samo ako ih dobrovoljno dostavite.

U slučaju da se ne slažete da nam dostavite gore navedene podatke, nećete moći da dobijete efektivan/adekvatan odgovor na Vaše pitanje od Klinike Dr Ćirić.

Ne-lične informacije : Prikupljamo statističke i druge analitičke informacije na agregatnoj osnovi od svih posetilaca na našoj web stranici (Google Analytics, Facebook Pixel). Ovi Ne-Lični podaci sadrže informacije koje se ne mogu koristiti za identifikaciju ili kontaktiranje sa vama, kao što su demografske informacije, veličina ekrana, tip uređaja sa kojeg pristupate, vrste pretraživača i druge anonimne statističke podatke koji uključuju korišćenje našeg web sajta.

Ono što mi ne radimo sa vašim ličnim podacima

Mi nikada nećemo deliti, otkrivati, prodavati, iznajmljivati ili na bilo koji drugi način dostavljati vaše lične podatke drugim kompanijama za plasiranje svojih proizvoda ili usluga.

Ko ima pristup vašim podacima

Mi ne delimo vaše podatke poput e-mail pošte, imena, itd. Sa trećim stranama (u skladu sa zakonima i propisima). Samo naši doktori imaju pristup vašim podacima. Nijedna treća strana ne može pristupiti vašim podacima od nas. Međutim, možete pregledati i brisati svoje podatke kad god poželite.

Kakvu politiku imamo za decu

Mi znamo da imamo posebnu obavezu da zaštitimo lične podatke dobijene od dece. Mi nećemo prikupljati lične podatke od deteta mlađeg od 18 godina bez saglasnosti roditelja ili staratelja. Ako ste roditelj ili staratelj i zabrinuti ste zbog slanja ličnih podataka o vašem detetu, molimo Vas da nas kontaktirate.

Ono što naši “kolačići” rade na vašem pretraživaču

Sajt Dr Ćirić koristi kolačiće kako bi identifikovao i pratio posetioce, njihove akcije na sajtu. Posetioci sajta dr Ćirić koji žele da ne koriste kolačiće u svojim pregledačima, trebalo bi da isključe kolačiće drciric.com . U tom slučaju, možda ćete izgubiti neke funkcije web stranice.

Koje procedure kršenja podataka imamo

Ako u svakom slučaju dođe do kršenja podataka kao što su gubitak, promena, neovlašteno obelodanjivanje ili pristup, prenošenje ličnih podataka, skladištenje i sl. odmah ćemo vas obavestiti nakon što nam bude poznato.

Kako možete pregledati, ažurirati, dobiti kopiju ili izbrisati svoje podatke

Ako želite da izbrišete ili dobijete kopiju svojih podataka na našem sajtu, pošaljite mail na [email protected].
Mi ćemo to učiniti odmah.