Dr Ciric avgust 1, 2018 Nema komentara

zatezanje-zadnjice

Jedra i čvrsta zadnjica nije više samo san. Svaki višak masnog tkiva na vašem telu možemo iskoristi kako bi dobili na volumenu, baš tamo gde treba.

Naravno, sve mora biti sa ukusom, bez praćenja trendova. Prevelike i neprirodne zadnjice, vas svakako neće ulepšati, samo će doprineti da budete predmet podsmeha. Važno je pratiti liniju tela i od nesavršenog doći do lepog i prirodnog izgleda.

U poslednjih desetak godina povećanje zadnjice sopstvenim masnim tkivom postaje sve popularnija plastična operacija.

Ova metoda jeste kombinovana procedura koja se sastoji od liposukcije ,u smislu tzv, “berbe” masnih i maticnih celija i njihove transplantacije u predeo zadnjice. Liposukcija se izvodi sa neželjenih mesta, a to su najčešće stomak, slabine, ledja i butine.

Kako je povecanje učinjeno bez implantata, sopstvenim masnim tkivom, nema rizika od obrtanja, pomaranja i odbacivanja implantata. Osim toga su u istom aktu ostranjene i masne naslage sa neželjnih mesta, što predstavlja dodatni veliki plus.

VIDI PRIMER

podizanje i oblikovanje zadjice nakon intervencije

Primer pacijenta Pre i Posle intervencije

Slika naše pacijentkinje pokazuje tehniku Butt Augmentation, gde je korišćena sopstvena mast, ubrana mikro tankim kanilama sa neželjenih mesta.

U ovom slučaju to su:

  • trtična regija,
  • velike slabine,
  • donji i gornji deo leđa,

koja su dorađena potkozno ultrazvukom u cilju dobijanja još bolje retrakcije kože (skupljanja). Osim toga, dorađen je takozvani “gluteal lip” prevoj zadnjice prema unutrasnjoj strani butina.Sve je uradjeno u jednom aktu. Rezultat je baš onakav kako smo želeli, potpuno prirodan i uskladjen sa celopuknom figurom.

Nakon ove intervencije, pacijent se vraća svakodnevnim aktivnostima, odmah nakon operacije. Normalno može da sedi i leži.

DUGOTRAJNOST

Pacijente koje interesuje dugotrajnost rezultata: Nemaju razloga za brigu! Ono što vidite kao rezultat nakon tri meseca jeste rezultat.

Kako se vama dopada promena? Ukoliko smatrate da ste kandidat i zainteresovani ste da saznate više o ovoj metodi, kontaktirajte me. Već danas napravite prvi korak, jer mi ne radimo za vreme već vreme radi za nas.

Zadovoljsvo nam je da nas kontaktirate i putem e-maila, komentara ili FB messenger-a.
Zakazivanje pregleda je obavezno na telefone :
tel +381 11 30 66 989; mob/viber +381 65 30 66 989; radnim danima od 9-13 h

Vaš, Dr. Bojan Ćirić