ZNAČAJ – VAŽNOST PREGLEDA I KONSULTACIJA

vaznost-pregleda-i-konsultacija

Pregled i konsultacija imaju neizmernu važnost bez obzira na napredak u digitalnom foto, video i IT segmentu. U ličnom razgovoru i pacijentii i doktori imaju prave mogućnosti da se obostrano upoznaju, procenjuju, zaključuju i biraju.

Prvi kontakt pacijenta sa doktorom je veoma važan.

Bitno je da postoji medjusobno razumevanje između doktora i pacijenta. Nije nephodan odnos simpatije, dovoljna je i empatija. Ukoliko postoji neko nerazumevanje, makar i jednostrano  ne treba raditi.

 Uvek postoje različite polazne pozicije i različita očekivanja. Pacijent je ponekad možda i sličan drugom, ali ipak ostaje jedinstven i poseban. Mustre rešenja nema. Svaki je čovek poseban i zahteva poseban pristup i tretman.

-Od  izabranog estetskog-plastičnog hirurga očekuje se ne samo da bude  vrstan  hirurg u onom tehničkom smislu njegove sposobnosti da izvede određenu operaciju već i da bude kreativan, sa dobrim okom za ono što je lepo i skladno i sa osećajem za estetiku generalno, a povrh svega toga, neophodno je i da ima sposobnost dobre psihološke procene svog pacijenta.

-Od pacijenta se očekuje da realno predstavi svoje želje i očekivanja i da priloži  postojeće lekarske izveštaje, radiološke i labaratorijske nalaze u vezi problema zbog koga dolazi. Ukoliko nema potrebnih nalaza da ih po uputstvu i dogovoru dostavi.  Hronični bolesnici (hipertenzija, dijabetes,  astma…) moraju preoperativno konsultovati svoje lekare i posavetovati se sa njima o eventualnoj promeni terapije. Pacijent treba da bude upoznat i sa mogućim retkim ali opisanim komplikacijama i da pokaže spremnost  da saradjuje u svim fazama lečenja.

E-mailom poslate fotografije, opis želja i nalazi mogu biti samo pomoćno sredstvo  u pripremi za pregled i konsultaciju.

Obostrano upoznavanje, pregled i konsultacija

znacaj-konsultacija-i-pregleda

U ličnom razgovoru i pacijenti i doktori imaju prave mogućnosti da se obostrano upoznaju, procenjuju,  zaključuju  i  biraju.

Važnost odabira individualnog Beauty Concepta ogleda se i u kasnijem rezultatu.  Prednost dati svežem, prirodnom i neoperisanom izgledu i tu nema kompromisa.

Naime, ni u jednoj drugoj hirurškoj grani psihološki faktor nije toliko važan i nema toliko veliki, a pokatkad i presudan, uticaj na tok celokupne hirurške procedure, zarastanje  i krajnji rezultat, kao u estetskoj plastičnoj hirurgiji.

dr bojan ciric klinika

Dr Bojan Ćirić

Trenutna pozicija: Načelnik odeljenja;
Specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije.
Izbor trenutne pozicije: 1998.
Broj godina iskustva: preko 41 godina.

1987. godine završio Medicinski fakultet u Nišu;
1989. 
položio Stručni ispit za Doktora medicine pred republičkom ispitnom komisijom u Beogradu;
1998. 
godine završio specijalizaciju na temu plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Preporuke

Jako sam zadovoljna uslugom, operacija je prošla u najboljem redu, a osoblje je fantastično!
Jelena Đorđević, pacijent
Sve je prošlo sjajno, imam utisak kao da nisam ni bio na operaciji, osećam se sjajno, a nikad nisam bolje izgledao!
Mirko Petrović, pacijen
Vrhunska usluga, ljubazno osoblje i veliki stručnjaci. Posebno hvala Dr. Ćiriću koji me je uspešno operisao.
Ivan Pavlović, pacijent

Zakažite pregled

Da li želite profesionalni pregled, konsultaciju, savet?

Zakažite pregled u DR ĆIRIĆ i dobićete sve odgovore na vaša pitanja od strane našeg stručnog tima.

Zakazivanje je neophodno! Pregled možete zakazati preko:

OnLine kontakt forme – Otvori stranicu

Viber +381 65 30 66 989
WhatsApp +381 65 30 66 989
E-mail [email protected]