Dr Ciric januar 23, 2018 Nema komentara

NEhirurski tretman suznih kesica

2017. godine Savetodavni odbor za estetsku medicinu je rekao da je NEHIRURŠKI tretman suznih kesica i udubljenja donjih očnih kapaka RF laserom pomoću radiofrekventnog kanila (RF Frekuenci Cannula) efikasna, sigurna procedura i odlična alternativa hirurškom uklanjanju donjih očnih kapaka.

Pacijente svih strarosnih grupa zabrinjava pojava vrećica na donjim očnim kapcima, ali nisu svi spremni da rizikuju operaciju. Postoje alternative za standardno i laser hirško uklanjanje vrećica, kao što je NEHIRURŠKO „maskiranje“ vrećica kroz upotrebu dermalnih filera i botoksa (koriste se za privremeno smanjenje vidljivosti izbočenih mastnih jastučića ispod očiju).

Tokom proteklih nekoliko godina, poboljšanja u medicinskoj tehnologiji dovele su do nove NEHIRURŠKE metode za uklanjanje suznih vrećica donjih očnih kapaka – nazvane NEHIRURŠKI TRETMAN SUZNIH KESICA I UDUBLJENJA  DONJIH OČNIH KAPAKA RF LASEROM.

Brzo sticanje popularnosti vidi se iz naglog porasta broja pacijenata koji prolaze ovaj postupak u Singapuru i Južnoj Koreji. Profesor dr. Kim iz Južne Koreje je pre 20 godina, savetovao kako da koristimo uobičajnu tehniku Nd:YAG lasera sa optičkim vlaknima u ovoj proceduri. Ovu tehniku sam koristio pre više od 20 godina.

Prednosti upotrebe RF lasera u odnosu na Nd:YAG laser dovodi do povećane sigurnosti za pacijenta, veća preciznost u samom radu, boljih rezultata i kraćeg oporavka. Jedan tretman RF laserom je dovoljan za uklanjanje vrećica ispod oka. Više od 38 godina koristim RF Laser umesto Nd:YAG lasera. Rezultati su fantastični tretman i oporavak je bezkrvan, ne ostaje se u bolnici.

PA KAKO TO RADI

Nakon što se anestezira područje oko očiju (donji očni kapci) s lokalnom anestezijom, postavlja se radiofrekventna (RF) tanka kanila, debljine vlasi kose. Radio frekvencija (RF) služi za razgradnju masti i ligamenata (vezivnog tkiva koje drži masne jastučiće) u vrećicama u donjim očnim kapcima. Ovaj rezultat daje pooštravanje i učvršćivanje kože donjih očnih kapaka, kao i peglanje bora čime se simultano stimuliše i proizvodnja novog kolagena.

REZULTATI

Procedura traje 30-45 minuta i po potrebi može se ponoviti jednom godišnje. Period oporavka traje od 4 do 5 dana nakon tretmana. Rezultati mogu trajati  3 i više godina, u zavisnosti od polazne pozicije i kvaliteta tkiva.

IZBOR PACIJENATA

Nehirurško uklanjanje suznih kesica i ravnanje donjih očnih kapaka putem Laser Radio Frequency (RF) kanile je dobar i prikladan postupak za pacijente koji ne žele ili nisu spremni da se podvrgnu konvencionalnom hirurškom ili laser hiruškom postupku za uklanjanje neravnina, udubljenja i suznih kesica na donjim očnim kapcima kao  i onima koji nemaju strpljenja čak i za vrlo brz oporavak nakon laser hiruške operacije (konci se skidaju nakon 4-5 dana).

Zaključujemo da, nehiruško uklanjnje vrećica i neravnina donjih očinih kapaka upotrebom radiofrekventne (RF Laser) kanile je nova, sigurna i pouzdana alternativa drugim konvencionalnim nehiruškim (fileri), hiruškim i laser metodama.

Par reči O nama

PLASTIČNA HIRURGIJA DR BOJAN ĆIRIĆ

klinika

Pružamo usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo. Klinika Dr Ćirić je opremljena savremenom tehnologijom koja se primenjuje širom sveta.

Specifična atmosfera koja vlada u celoj kući oseća se već pri samom ulasku u prijemni hol.

Uz literaturu i fotografije pripremićete se za razgovor sa lekarom, uz čiju pomoć ćete naći najbolje rešenje za vaše želje, a sve u skladu sa najnovijim dostignućima u medicini.

Srž klinike je operaciona sala sa softificiranom arhitekturom, instrumentima, laserskom opremom i osvetljenjem, koji u potpunosti zadovoljavaju najstrože savremene standarde.

APARTMANI

apartmani-dr-ciric

Našim klijentima nudimo prenoćište u savremeno opremljenim apartmanima uz stalni nadzor medicinskog osoblja.

Soba za pacijente uređena je tako da je boravak nakon operacije prijatan i pruža mogućnosti za brži oporavak. Na raspolaganju su vam: sopstveni telefon, kablovska televizija, stereo muzički uređaj sa velikim izborom CD-a, knjige, novine i časopisi.

Vašem brzom oporavku doprinosi i širok izbor jela različitih nacionalnih kuhinja, koja konzumirate u vašoj sobi.

ŠTA IZDVAJA PLASTIČNU HIRURGIJU DR BOJAN ĆIRIĆ OD DRUGIH?

Kvalitetna briga o pacijentima.

Imamo preko 40 godina internacionalnog iskustva u medicini i hirurgiji.

Zakažite termin kod dr Bojana Ćirića i dobićete odgovore na sva vaša pitanja od strane našeg stručnog tima u najkraćem mogućem roku.

Online Kontakt forma https://www.drciric.com/kontakt

Mobilni +381 65 30 66 989
Viber +381 65 30 66 989
WhatsApp +381 65 30 66 989