Dr Ciric avgust 10, 2018 Nema komentara

botulin toksin blog dr ciric

Umetnički primenjen Botox, za blokadu mimičkih mišića čela, lica i vrata, sa dodatnim dopunjavanjem, odabranim hijaluronskim filerom (kombinovane gustine), kojim su popunjene manje neravnine na koži.

Ne čekajte! Kod nas uvek postoji rešenje!

Pozovite Mob/Viber +381 65 30 66 989 ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected], uklonite tragove starenja, podmladite se i upišite ponovno osnovnu školu, ukoliko to želite 🙂

Vešto je ciljano na blokiranje hiperaktivnosti odredjenih mišićnih grupa i mišića kako bi se dobio svež, podmlađen i najbitnije prirodan izgled.

VIDI PRIMER 1

botulin toksin blog pre posle1

Mala greška u primeni Botoxa može dati sasvim suprotan rezultat od onog koji ste želeli. Sama činjenica da na licu postoji 43 mišića. Recimo , samo za plakanje i smejanje, potrebno je da se aktivira njih 17. Pogrešnom i nestručnom aplikacijom moze se blokirati pogresan mišić ili pogoditi nerv. Nakon takve greške, dobijate efekat zamrznutog izgleda lica bez mogućnosti ekspresije, padanje kapka ili krivljenja određenog mišića (dela lica).

VIDI PRIMER 2

botulin toksin blog pre posle 2

Zato je jako važno napomenuti, da ovakav pristup i pedantnost može imati samo iskusan hirurg, sa ogromnim iskustvom u plastičnoj hirurgiji lica i vrata.

Kozmetički saloni nisu mesto gde treba da se obavljaju ovakve intervencije, Vaš Dr. Bojan Ćirić

Pozovite Mob/Viber +381 65 30 66 989 ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected]

Takođe, posetite i našu stranicu gde je detaljno opisan dati tretman.

Pogledajte i: Tretman botoksom od A do Š