nos fileri
Dr Ciric avgust 25, 2016 Nema komentara

Nehirurška korekcija nosa, neinvazvna korekcija nosa predstavlja korekciju nosa bez operacije iliti noža. Izgled nosa zavisi od mnogo čega, od oblika, veličine, profilnog izgleda, izgleda nosnice, eventualnim asimetrijama i devijacijama septuma. No, prvenstveno zavisi o nosnim kostima, hrskavicama, vezivnom tkivu i njihovom međusobnom odnosu.

Kako izgleda tretman za nos?

Nakon detaljnog pregleda i analize lica i nosa, lice očistimo i stavimo anestetsku kremu. Nakon toga apliciramo filer na željeno mesto. Sa filerima tretiramo udubljenja, brazde, bore, „kvrge“, izbočenja, asimetrije i podizanje vrška nosa. No, ono što morate imati na umu je da se sa filerima korigiraju i rade estetsko-kozmetički tretmani. Ako pri tome još postoje i funkcionalni problemi (npr. otežano disanje) sa filerima je to nemoguće korigirati te je potrebno hirurško lečenje tj. operacija nosa hirurškim putem.

korekcija-nosa-dermalni-fileri

Da li je tretman bolan i koliko dugo traje?

Pre tretmana stavljamo anestetsku kremu tako da je tretman u potpunosti bezbolan. Sam tretman traje 5 do 10 minuta, a rezultat vidite odmah nakon tretmana. Nakon aplikacije dermalnih filera možete se normalno vratiti svakodnevnom životu i svojim obvezama.

Da li postoje nuspojave?

Nuspojave, ako se i dogode, vrlo su retke. Nakon aplikacije možete imati blago crvenilo i osećaj zatezanja no to vrlo brzo nestaje. Mogući su otoci i hematomi koji nestaju nakon 2 do 3 dana.

Plastična hirurgija Dr Bojan Ćirić pruža usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo. Klinika je opremljena savremenom tehnologijom koja se primenjuje širom sveta.

Iza osoblja naše klinije je preko 38 godina internacionalnog iskustva. Ukažite nam i Vi poverenje, pozovite nas, a mi ćemo učiniti sve da budete zadovoljni svojim novim izgledom.

Zakažite termin kod dr Bojana Ćirića i dobićete odgovore na sva vaša pitanja od strane našeg stručnog tima u najkraćem mogućem roku.

Online Kontakt forma https://www.drciric.com/kontakt

Mobilni +381 65 30 66 989
Viber +381 65 30 66 989
WhatsApp +381 65 30 66 989