Dr Ciric oktobar 6, 2016 Nema komentara

estetska hirurgija lica i vrata

Najbolji saveznik u ostvarenju svih vaših snova i životnih planova je vaše telo. Ono je prijatelj koji može biti izvor zadovoljstva ili nezadovoljstva. Telo je slika koju pokazujete okolini. Dehidrirana koža koja je izgubila svoj sjaj, oštećena koža od sunca, bore i sitne borice oko očiju i usana, pega, neujednačena boja lica – sve su to znakovi koji se počinju javljati u našim tridesetima, a loše navike najčešći su krivac za sve navedeno.

LICE

Kako bi što duže zadržali izgled dvadesetih potrebno je učiniti neke promene. Krenimo od kože lica. Potražite proizvode koji su namenjeni za početnu fazu starenja kože, lakše teksture, primerenije osobama tridesetih godina. Čišćenje je najvažniji korak u nezi kože lica jer je ono neophodno za zdravlje kože.

Lasersko podmlađivanje je trenutno najsavremeniji način uklanjanja bora većeg stepena sa lica i vrata. Pored uklanjanja bora na efikasan način, takođe se može rešiti problem fleka, pega i ožiljaka, tako da globalno gledajući poboljšava se i sam kvalitet kože.

Ko može da radi laserske tretmane?

fileri

Svako ko želi da poboljša teksturu kože oštećenu od Sunca ili da umanji znake starenja kože kao i pigmentne i vaskularne promene, može da radi ovakvu vrstu tretmana. Podmlađivanje kože može da se radi na licu, vratu, dekolteu, rukama i šakama. Tretmani se ponavljaju na svake 2-3 nedelje i pun efekat ćete imati sa urađenih 5 tretmana.

U našoj klinici imamo dvadesetogodišnje iskustvo u primeni lasera, tako da je ova terapija kod nas postala rutinska.

Naša koža postepeno gubi elastičnost što je rezultat uništavanja kolagena i vlakana elastina, kao i promena u masnim jastučićima ispod naše kože do kojih dolazi s godinama. Tretmani poput Botoxa i dermalnih filera namenjeni su revitalizaciji kože i izraza lica, čime se vraćaju mladalački izgled i svežina.

Hijaluronski fileri poslednjih deset godina su postali zlatni standard kada je reč o popunjavanju bora lica. Hijaluronska kiselina ključna je molekula u procesu starenja kože, a odgovorna je za elastičnost i potpornu funkciju, odnosno viskoelastična svojstva kože. A Botox, kada se koristi ispravno, može čelu dati privlačan i iskren pogled.

nos fileri

Korekcija nosa je takođe veoma popularna operacija, i to među ženama i muškarcima. Danas je pristup rinoplastici drugačiji nego što je bio ranije i nos se ne promatra izolirano, nego se nastoji dovesti u optimalan odnos s već postojećim strukturama lica, kao što su obrazi, usne, brada i čelo. S obzirom na sve navedeno cilj estetskog zahvata na nosu u našoj Klinici nije dobiti „novo lice“, nego preoblikovanjem nos uklopiti u normalne odnose s ostalim delovima lica. Pored hirurške korekcije u našoj Klinici možete uraditi i nehiruršku korekciju nosa.

GRUDI

Opuštene grudi nakon dojenja, povećanje masnih naslaga i celulita na kritičnim područjima, promene na trbušnim mišićima – sve su to promene koje neke žene teško prihvaćaju. Kako bi se grudi vratile u prvobitno stanje žene u tridesetima se najčešće podvrgavaju podizanju i zatezanju grudi, a nije neuobičajno napraviti podizanje i povećanje grudi. Hiljade žena su poboljšale svoj izgled i dobile više samopouzdanja zahvaljujući povećanju grudi.

povecanje-grudi-blog

Povećanje grudi ugradnjom implantata najpopularnija je estetska operacija među ženama širom sveta. Današnji modeli implantata nude daleko bolje rezultate nego prethodni modeli, naravno, samo u rukama kvalitetnog hirurga. Vrlo je važno imati realna očekivanja te biti pozitivna osoba. Dobrim kandidatkinjama se smatraju žene dobrog zdravlja sa stabilnom težinom koju održavaju zdravom ishranom i životnim stilom.

TELO

Savremen način života nosi sa sobom dosta vremena koje se provodi na poslu, nismo u mogućnosti da spremamo obroke, pribegava se brzoj hrani koja ima veliku kalorijsku ali minimalnu nutritivnu vrednost. Telo dobija puno “praznih” kalorija , koje ne troši jer nema adekvatne fizičke aktivnosti i taj višak ugljenih hidrata pretvara se u masti. Vremenom se taloži sve više masti i dolazi do gojaznosti.

abdominoplastika

Da li ste znali da, žene sagorevaju masti sporije nego muškarci?

Višak kože i masnog tkiva može se ukloniti hirurškim i nehirurškim metodama!

Abdominoplastika je dobra metoda ukoliko se dijetom i vežbom ne može popraviti ozbiljna opuštenost mišića trbuh. Cilj operacije je redukcija masnog tkiva na trbuhu i formiranje estetski prihvatljivog izgleda.

Liposukcija jeste filozofija i umetnost oblikovanja tela i lica odstranjivanjem viška potkožnog masnog tkiva. Liposukcija nije metoda redukcije telesne težine niti zamena za nepravilnu ishranu i nedovoljnu fizičku aktivnost. Liposukcija je metoda izbora za delove tela gde se i pored uporne dijete i vežbanja – masne naslage ne smanjuju (nadlaktice, leđa, kukovi, zadnjica, bitine i potkolenice). Liposukcija može biti dobar motiv za kasnije održavanje vitke linije. Pored klasičnih – hirurške metode, u našoj klinici radimo i ne invazivnu liposukciju (laser liposukciju, ultrazvučnu liposukciju, VASER liposukciju).

Rezultat: pacijenti se osećaju zdravije i dobijaju lepšu figuru.

Niste zadovoljni izgledom vaše zadnjicom?
Da li je obla i zategnuta zadnjica stvar genetike ili je moguće kreirati je?

zatezanje-zadnjice

Probali ste razne vežbe i savete, i niste došli do željenih rezultata? Termin brazilska zadnica odnosi se na lepo oblikovane i naglašene oble zadnjice kakve se najčesće vidjaju na brazilskim plažama, no to više nije slučaj. U poslednjih desetak godina postaje sve popularnija plastična operacija.

Ova metoda jeste kombinovana procedura koja se sastoji od liposukcije, u smislu tzv, “berbe” masnih i matičnih ćelija i njihove transplantacije u predeo zadnjice. Liposukcija se izvodi sa neželjenih mesta a to su najčešće stomak, slabine, leđa i butine.

Izgled ovako povecane zadnjice je prirodan i izuzetno atraktivan.

Ko nema dovoljno viška masnih naslaga, može ugraditi specijalne silikonske implantate i postići cilj, a to je lepa, jedra i velika/obla zadnjica.

Pravu brigu možete započeti već danas

Savetujemo Vam da pre svega treba izbegavati sunčanje, pušenje i alkohol. Ako već ne možete odoleti tim “užicima“, onda svakako budite umereni. Nastojte održavati hidrataciju kože, kako unošenjem vode, tako i kvalitetnom negom lica uz povremene stručne tretmane.

PLASTIČNA HIRURGIJA DR BOJAN ĆIRIĆ

klinika

Pružamo usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo. Plastična hirurgija Dr Bojan Ćirić je opremljena savremenom tehnologijom koja se primenjuje širom sveta.

Specifična atmosfera koja vlada u celoj kući oseća se već pri samom ulasku u prijemni hol.

Uz literaturu i fotografije pripremićete se za razgovor sa lekarom, uz čiju pomoć ćete naći najbolje rešenje za vaše želje, a sve u skladu sa najnovijim dostignućima u medicini.

Srž klinike je operaciona sala sa softificiranom arhitekturom, instrumentima, laserskom opremom i osvetljenjem, koji u potpunosti zadovoljavaju najstrože savremene standarde.

APARTMANI

apartmani-dr-ciric

Našim klijentima nudimo prenoćište u savremeno opremljenim apartmanima uz stalni nadzor medicinskog osoblja.

Soba za pacijente uređena je tako da je boravak nakon operacije prijatan i pruža mogućnosti za brži oporavak. Na raspolaganju su vam: sopstveni telefon, kablovska televizija, stereo muzički uređaj sa velikim izborom CD-a, knjige, novine i časopisi.

Vašem brzom oporavku doprinosi i širok izbor jela različitih nacionalnih kuhinja, koja konzumirate u vašoj sobi.

PREPORUKE

Jako sam zadovoljna uslugom, operacija je prošla u najboljem redu, a osoblje je fantastično!

Jelena Đorđević, pacijent

Sve je prošlo sjajno, imam utisak kao da nisam ni bio na operaciji, osećam se sjajno, a nikad nisam bolje izgledao!

Mirko Petrović, pacijent

BIOGRAFIJA DOKTORA

  • Estetski, Plastični, Laser hirurg
  • American Society for Laser Medicine and Surgery
  • American Academy of Cosmetic Surgery
  • The North American Academy for Cosmetic and Restorative Surgery
  • European Academy of Cosmetic Surgery
  • German Society for Aesthetic Medicine
  • German Society for Cosmetic Medicine
  • German Society for Laser Medicine
  • German Society for Phlebology
  • Yugoslav/Serbian Society for Plastic and Reconstructive Surgery

ŠTA IZDVAJA PLASTIČNU HIRURGIJU DR BOJAN ĆIRIĆ OD DRUGIH?

Kvalitetna briga o pacijentima.

Imamo preko 38 godina internacionalnog iskustva u medicini i hirurgiji.

Zakažite termin kod dr Bojana Ćirića i dobićete odgovore na sva vaša pitanja od strane našeg stručnog tima u najkraćem mogućem roku.

Online Kontakt forma https://www.drciric.com/kontakt

Mobilni +381 65 30 66 989
Viber +381 65 30 66 989
WhatsApp +381 65 30 66 989