Dr Ciric oktobar 4, 2016 Nema komentara

uklanjanje pega

U dvadesetima možete ostati budne čitavu noć, jesti što god želite, zaboraviti skinuti šminku, piti premalo vode i koža će se vrlo brzo oporaviti. Kako biste održali lepu i mladoliku kožu lica za početak vam preporučamo izbegavati sve navedeno, jer kako starimo proces obnove ćelija se usporava i počinju se pojavljivati bore i nepravilnosti na koži, a navedene stvari mogu samo pogoršati stanje.

LICE

Naša koža postepeno gubi elastičnost što je rezultat uništavanja kolagena i vlakana elastina, kao i promena u masnim jastučićima ispod naše kože do kojih dolazi s godinama. Tretmani poput Botoxa i dermalnih filera namenjeni su revitalizaciji kože i izraza lica, čime se vraćaju mladalački izgled i svežina.

Hijaluronski fileri poslednjih deset godina su postali zlatni standard kada je reč o popunjavanju bora lica. Hijaluronska kiselina ključna je molekula u procesu starenja kože, a odgovorna je za elastičnost i potpornu funkciju, odnosno viskoelastična svojstva kože. A Botox, kada se koristi ispravno, može čelu dati privlačan i iskren pogled.

nos fileri

Korekcija nosa je takođe veoma popularna operacija, i to među ženama i muškarcima. Danas je pristup rinoplastici drugačiji nego što je bio ranije i nos se ne promatra izolirano, nego se nastoji dovesti u optimalan odnos s već postojećim strukturama lica, kao što su obrazi, usne, brada i čelo. S obzirom na sve navedeno cilj estetskog zahvata na nosu u našoj Klinici nije dobiti „novo lice“, nego preoblikovanjem nos uklopiti u normalne odnose s ostalim delovima lica. Pored hirurške korekcije u našoj Klinici možete uraditi i nehiruršku korekciju nosa.

GRUDI

Dvadesete su najuzbudljivije godine vašeg života – počinjete raditi, upoznajete prijatelje za celi život, a možda i pronađete ljubav svog života. Svi navedeni važni događaji u životu vam mogu stvoriti pritisak da izgledate najbolje što možete. Najčešće estetske operacije kojima se podvrgavaju mlade žene jesu povećanje grudi i korekcija nosa, i to kako bi poboljšale svoj izgled i povećale samopouzdanje.

povecanje-grudi-blog

Povećanje grudi ugradnjom implantata najpopularnija je estetska operacija među ženama širom sveta. Današnji modeli implantata nude daleko bolje rezultate nego prethodni modeli, naravno, samo u rukama kvalitetnog hirurga. Vrlo je važno imati realna očekivanja te biti pozitivna osoba. Dobrim kandidatkinjama se smatraju žene dobrog zdravlja sa stabilnom težinom koju održavaju zdravom ishranom i životnim stilom.

TELO

Savremen način života nosi sa sobom dosta vremena koje se provodi na poslu, nismo u mogućnosti da spremamo obroke, pribegava se brzoj hrani koja ima veliku kalorijsku ali minimalnu nutritivnu vrednost. Telo dobija puno “praznih” kalorija , koje ne troši jer nema adekvatne fizičke aktivnosti i taj višak ugljenih hidrata pretvara se u masti. Vremenom se taloži sve više masti i dolazi do gojaznosti.

standardna,laserska,ultrazvucna,vaser liposukcija

Rešenje za eliminaciju masnih naslaga postoji, ali s obzirom da se masne naslage nisu nataložile tokom noći tako se ne mogu ni eliminisati u potpunosti tako brzo. E pa to nije baš tačno! Liposukcija jeste filozofija i umetnost oblikovanja tela i lica odstranjivanjem viška potkožnog masnog tkiva.

Liposukcija nije metoda redukcije telesne težine niti zamena za nepravilnu ishranu i nedovoljnu fizičku aktivnost. Liposukcija je metoda izbora za delove tela gde se i pored uporne dijete i vežbanja – masne naslage ne smanjuju (nadlaktice, leđa, kukovi, zadnjica, bitine i potkolenice). Liposukcija može biti dobar motiv za kasnije održavanje vitke linije. Pored klasičnih – hirurške metode, u našoj klinici radimo i ne invazivnu liposukciju (laser liposukciju, ultrazvučnu liposukciju, VASER liposukciju).

Da li je obla i zategnuta zadnjica stvar genetike ili je moguće kreirati je?

zatezanje-zadnjice

Termin brazilska zadnica odnosi se na lepo oblikovane i naglašene oble zadnjice kakve se najčesće vidjaju na brazilskim plažama, no to više nije slučaj. U poslednjih desetak godina postaje sve popularnija plastična operacija.

Ova metoda jeste kombinovana procedura koja se sastoji od liposukcije, u smislu tzv, “berbe” masnih i matičnih ćelija i njihove transplantacije u predeo zadnjice. Liposukcija se izvodi sa neželjenih mesta a to su najčešće stomak, slabine, leđa i butine.

Izgled ovako povecane zadnjice je prirodan i izuzetno atraktivan.

Ko nema dovoljno viška masnih naslaga, može ugraditi specijalne silikonske implantate i postići cilj, a to je lepa, jedra i velika/obla zadnjica.

Pravu brigu možete započeti već danas

Savetujemo Vam da pre svega treba izbegavati sunčanje, pušenje i alkohol. Ako već ne možete odoleti tim “užicima“, onda svakako budite umereni. Nastojte održavati hidrataciju kože, kako unošenjem vode, tako i kvalitetnom negom lica uz povremene stručne tretmane.

PLASTIČNA HIRURGIJA DR BOJAN ĆIRIĆ

klinika

Pružamo usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo. Plastična hirurgija Dr Bojan Ćirić je opremljena savremenom tehnologijom koja se primenjuje širom sveta.

Specifična atmosfera koja vlada u celoj kući oseća se već pri samom ulasku u prijemni hol.

Uz literaturu i fotografije pripremićete se za razgovor sa lekarom, uz čiju pomoć ćete naći najbolje rešenje za vaše želje, a sve u skladu sa najnovijim dostignućima u medicini.

Srž klinike je operaciona sala sa softificiranom arhitekturom, instrumentima, laserskom opremom i osvetljenjem, koji u potpunosti zadovoljavaju najstrože savremene standarde.

APARTMANI

apartmani-dr-ciric

Našim klijentima nudimo prenoćište u savremeno opremljenim apartmanima uz stalni nadzor medicinskog osoblja.

Soba za pacijente uređena je tako da je boravak nakon operacije prijatan i pruža mogućnosti za brži oporavak. Na raspolaganju su vam: sopstveni telefon, kablovska televizija, stereo muzički uređaj sa velikim izborom CD-a, knjige, novine i časopisi.

Vašem brzom oporavku doprinosi i širok izbor jela različitih nacionalnih kuhinja, koja konzumirate u vašoj sobi.

PREPORUKE

Jako sam zadovoljna uslugom, operacija je prošla u najboljem redu, a osoblje je fantastično!

Jelena Đorđević, pacijent

Sve je prošlo sjajno, imam utisak kao da nisam ni bio na operaciji, osećam se sjajno, a nikad nisam bolje izgledao!

Mirko Petrović, pacijent

BIOGRAFIJA DOKTORA

  • Estetski, Plastični, Laser hirurg
  • American Society for Laser Medicine and Surgery
  • American Academy of Cosmetic Surgery
  • The North American Academy for Cosmetic and Restorative Surgery
  • European Academy of Cosmetic Surgery
  • German Society for Aesthetic Medicine
  • German Society for Cosmetic Medicine
  • German Society for Laser Medicine
  • German Society for Phlebology
  • Yugoslav/Serbian Society for Plastic and Reconstructive Surgery

ŠTA IZDVAJA PLASTIČNU HIRURGIJU DR BOJAN ĆIRIĆ OD DRUGIH?

Kvalitetna briga o pacijentima.

Imamo preko 38 godina internacionalnog iskustva u medicini i hirurgiji.

Zakažite termin kod dr Bojana Ćirića i dobićete odgovore na sva vaša pitanja od strane našeg stručnog tima u najkraćem mogućem roku.

Online Kontakt forma https://www.drciric.com/kontakt

Mobilni +381 65 30 66 989
Viber +381 65 30 66 989
WhatsApp +381 65 30 66 989