facebook  youtube  instagram  |  serbian language   english language   germany language

Teodora Drajzera 13

Online Kontakt

WhatsApp / Viber

Mobilni telefon

Kontakt

Poštovani pacijenti, bez obzira na napredak u digitalnom  foto, video i IT segmentu, klinički pregled i detaljna konsultacija imaju neizmernu važnost. Uvek postoje različite polazne pozicije i različita očekivanja. Pacijent je ponekad možda i sličan drugom, ali ipak ostaje jedinstven i poseban. Mustre rešenja nema. Svaki je čovek poseban i zahteva poseban pristup i tretman. Pristup je uvek individualan. U zavisnosti od nalaza, bazirano na želji pacijenta odredjuje se obim i način rada, standardno, ultrazvukom ili laserski. Tek onda je moguće formirati konačnu cenu. Bez kliničkog pregleda i obimne konsultacije neozbiljno je komentarisati i određivati cene.

Najlepše Vas molim da pogledate i pažljivo pročitate informacije na  Web Sajtu www.drciric.com i FB Dr Bojan Ciric  (https://www.facebook.com/DrBojanCiric) i da zakažete Pregled i Konsultaciju.

Način zakazivanja i redosled rada (jedino pravilno je, korak po korak, kao sto sledi):

1. Prvo, zakazati pregled i konsultaciju, popunjavanjem OnLine kontakt forme koja se nalazi ispod teksta

Nakon pregleda, u toku konsultacije određuje se individualni način, izvođenje klasične, laser i/ili ultrazvučne intervencije, eventualna neophodnost raspodele u manje intervencije (razlog moze biti predmetna površina i obim rada).

Ukupna Cena podrazumeva: Cenu korišenja Operacione Sale/High Tech uređaja/cenu utroška materijala i lekova / Cenu rada Operacionog tima.

2. Drugo, nakon ili u toku konsultacije zakazujemo Laser operaciju / intervenciju.

Cena pregleda i konsultacije je 100 Eur (plaćanje u dinarima). Plaćeni iznos (za pregled odnosno konsultacije) se kasnije oduzima od ukupne cene Intervencije.

Nakon pregleda i konsultacije dogovara se tremin za intervenciju. Pregled/konsultacija i intervencija se nikada ne rade u istom danu.

Najkasnije, dan pre Intervencije, uplaćujete iznos ukupne cene intervencije ( * dinarsko plaćanje po prodajnom kursu Banka Intese na dan plaćanja) umanjeno za plaćeni iznos pregleda i konsultacije (Ukupni iznos – 100 Eur * ).

Fotografije pre i posle mogu da posluze kao ideja. Svaka osoba je posebna i jedinstvena. Izrada medicinske fotografije u toku pregleda, uz saglasnost pacijenta.

Srdačan pozdrav vaš Dr Bojan Ćirić

Kako do nas!

Imate zakazan termin, ne možete da nas nađete?
Pogledajte na Google Mapi ispod kako da dođete do nas.

Kontakt Dr Ćirić

Estetska plastična hirurgija
Laserska hirurgija i medicina
Dr Bojan Ćirić

Adresa: Teodora Drajzera 13, Dedinje, Beograd, Srbija

Maksimalna diskrecija, sigurnost i profesionalnost u Vašem interesu.
Zakazivanje pregleda i konsultacija je obavezno!

Emoji  Emoji    GSM / Viber / WhatsApp: +381 65 30 66 989  Emoji

Napomena: Zakazivanje radnim danima od 10 do 13 časova regularni poziv. Zakazivanje putem WhatsApp/Viber ili putem mail-a možete obaviti svaki dan 00-24h.


General Hospital “UNA”
Opšta Bolnica „UNA“
Adresa: Vojvode Skopljanca 19
11010 Beograd, Srbija

Online Kontakt forma

Zakažite termin kod dr Bojana Ćirića i dobićete odgovore na sva vaša pitanja od strane našeg stručnog tima u najkraćem mogućem roku.
Top