Dr Ciric oktobar 13, 2018 Nema komentara

intervju dr bojan ciric klinika dr ciric

Intervju dr med Bojana Ćirića za TV Prva Beč, Austrija, na temu: “Kako pronaći pravog doktora – plastičnog hirurga za Vas?”

Biti hirurg je jako odgovoran posao. Grana medicine gde se leči radom ruku hirurga i primenom instrumenata. Plastična hirurgija je jednako zahtevna, koliko god postoje pokušaji da se ta činjenica zanemari. Vrlo svesno i sa namerom, uvek naglašavam da je jako bitno odabrati pravog i proverenog hirurga. Svedoci smo ogromne ponude jeftinih intervencija, korišćenja nesertifikovanih materijala.

To ne može doneti nikakvo dobro, naprotiv. Svakim danom sve više ima pacijenata koji dolaze na takozvane “popravke”. Neke stvari se mogu ispraviti ali neke zaista ostavljaju trajne posledice, i tu nažalost nema povratka. Obaveza svakog od nas, koji savesno radimo svoj posao, jeste da upozorimo i utičemo da se takve stvari ne događaju. Biće prikazane i neke fotografije, koje ce većinu ostaviti bez teksta.

Unakažena tela, samo iz razloga što su “verovali” tom nekom , bez prethodne provere. Posebno želim da upozorim na kompjuterske animacije, koje apsolutno nemaju validnost kada je u pitanju krajnji rezultat , neralne su i ne mogu biti nikakva garancija a kao takve se prezentuju. Složićete se da nema kompjutera može da odredi elastičnost kože, strukturu kostiju, dotok krvi itd.

Zato, budite najbolji prijatelj svom telu i svome životu. Ne dozvolite da se bilo ko igra sa vašim zdravljem.

Izrada TV Prva Beč, Austrija Produkcija Mis Svetlana & Co

Intervju dr. med Bojan Ćirić Klinika Dr Ćirić, https://www.drciric.com
Zakazivanje pregleda i konsultacija možete obaviti na:
Telefon +381 11 30 66 989 (radnim danima od 9-13h)
Mob/Viber +381 65 30 66 989 (radnim danima od 9-13h)
E-mail [email protected] (radnim danima i vikendom 00-24h)