fileri - lice - bore
Dr Ciric avgust 11, 2016 Nema komentara

Fileri, kako i sama reč kaže, zapravo su engleski izraz za – popunjavanje. Oni popunjavaju praznine u koži, koje nastaju tokom života i koje zapravo stvaraju bore. Među mnogobrojnim njihovim vrstama, ističu se hijaluronski fileri kao posebno pogodni za ispravljanje ovakvih sitnih nesavršenosti i podmlađivanje, uglavnom lica, ali i ostalih regija.

Hijaluronski fileri se injekcijom ubrizgavaju u kožu, nakon čega hijaluronski gel popunjava praznine u koži, odnosno vidno popunjava manje i veće bore. Kada fileri ispune neravninu, koža se zateže, a kao jedan od dodatnih rezultata koje fileri pružaju javlja se i razvijanje novog kolagena, koji pomaže potpunom nestanku bora, pogotovo onih finijih.

Kao posebnu prednost koju fileri pružaju treba istaći bezbednost i bezbolnost tretmana. Rezultati postignuti ovom metodom traju najviše godinu dana, te je ovo tretman koji treba ponavljati najviše jednom godišnje, a u dogovoru sa lekarom.

Upravo je trajnost rezultata potvrda prirodnog procesa zatezanja kože koji pružaju fileri.

Ukoliko tragate za prirodnim podmlađivanjem ili korekcijom estetskih nepravilnosti, ali želite i prirodan tretman i prirodne efekte, za Vas su najbolje rešenje fileri, koji će sasvim sigurno još dugo biti jedna od najpopularnijih metoda za ispunjavanje svih zahteva o lepom i svežem izgledu.

Zakažite termin kod dr Bojana Ćirića i dobićete odgovore na sva vaša pitanja od strane našeg stručnog tima u najkraćem mogućem roku.

Online Kontakt forma https://www.drciric.com/kontakt

Mobilni +381 65 30 66 989
Viber +381 65 30 66 989
WhatsApp +381 65 30 66 989

Pogledajte i: Najtraženije metode podmlađivanja lica Fileri vs Botoks