Povećanje i oblikovanje zadnjice
Implantima, Masnim tkivom i Filerima

zatezanje-zadnjice

KO SU KANDIDATI ZA POVEĆANJE ZADNJICE?

Svaka mlada osoba koja nema potpuno formiranu zadnjicu može da se podvrgne ovoj proceduri i da ima koristi od nje, kao i osobe koje su u mladosti imale lepu zadnjicu, ali je usled višegodišnje fizičke neaktivnosti više nemaju.

CILJ OPERACIJE

Zadnjica dobija lep, jedar i poželjan izgled.

TEHNIKE POVEĆANJA ZADNJICE

  1. Povećanje zadnjice silikonskim implantima,  operacija obično traje 2-3 sata. Dužina procedure zavisi od tehnike, mesta ugradnje implantata i tipa anestezije. Implantati mogu biti okrugli ili anatomski (drop shape) različitog dizajna i volumena. Ovi implantati i su nešto tvrđi i drugačijeg oblika od grudnih implanta. Operacija se izvodi ili u opštoj ili epiduralnoja anesteziji. Implant se ubacuje kroz jedan vertikalni rez iznad sakruma ili se prave dva polukružna reza za svaki mišić Vertikalni rez je manje upadljiv, a polukružni su vidljiviji ali je i mogućnost eventualne infekcije smanjena i u tom slučaju ograničena na samo jednu stranu. Implant se može plasirati iznad, ispod i u sam veliki sedalni mišić (gluteus maximus). Implantat je u samom mišiću i neće se osećati na dodir, neće skliznuti na dole, a izgled zadnjice je prirodan i poželjan. Povratak uobičajenim sportskim aktivnostima (vožnja bicikla, fitnes, brzi hod i trčanje) preporučuje se 4 nedelje nakon operacije. U nekim slučajevima može trajati i do 6 meseci dok ne počnete da osećate implantate kao deo tela ili potpuno zaboravite na njih.
  2. Povećanje i reoblikovanje zadnjice masnim tkivom, se preporučuje kod osoba koje imaju višak masnog tkiva bilo u predelu zadnjice ili u predelu stomaka, bokova, butina. Višak masnog tkiva koji se uzme od pacijenta, čisti se od primesa, a zatim ubacuje u gluteus. Može se raditi u epiduralnoj anesteziji, a pacijentu se ubacuje u zadnjicu po jednoj strani od 350-500ml masti. Na taj način, zadnjica se u potpunosti preoblikuje i podiže. Pacijent se vraća svakodnevnim aktivnostima, odmah nakon operacije. Normalno može da sedi i leži.

SLIKA PRE / POSLE

Zatezanje zadnjice pre posle-w650

Ukoliko smatrate da ste kandidat i zainteresovani ste da uradite povećanje zadnjice ili saznate više o ovim metodama, kontaktirajte me.

Tehnike koje koristimo u našoj Klinici olakšavaju postizanje prirodnog, nehirurškog izgleda. Sav trud ulaže se u poboljšavanje izgleda pacijenta na što prirodniji način. Svaki zahvat potrebno je strogo prilagoditi izgledu pacijenta, njegovoj telesnoj građi, stilu života, kao i njegovim potrebama. U protivnom gubite prirodan izgled.

Plastična hirurgija Dr Bojan Ćirić pruža usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo. Klinika je opremljena savremenom tehnologijom koja se primenjuje širom sveta.

Iza osoblja naše klinije je preko 41 godina internacionalnog iskustva. Ukažite nam i Vi poverenje, pozovite nas, a mi ćemo učiniti sve da budete zadovoljni svojim novim izgledom.

dr bojan ciric klinika

Dr Bojan Ćirić

Trenutna pozicija: Načelnik odeljenja;
Specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije.
Izbor trenutne pozicije: 1998.
Broj godina iskustva: preko 41 godina.

1987. godine završio Medicinski fakultet u Nišu;
1989. 
položio Stručni ispit za Doktora medicine pred republičkom ispitnom komisijom u Beogradu;
1998. 
godine završio specijalizaciju na temu plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Preporuke

Jako sam zadovoljna uslugom, operacija je prošla u najboljem redu, a osoblje je fantastično!
Jelena Đorđević, pacijent
Sve je prošlo sjajno, imam utisak kao da nisam ni bio na operaciji, osećam se sjajno, a nikad nisam bolje izgledao!
Mirko Petrović, pacijen
Vrhunska usluga, ljubazno osoblje i veliki stručnjaci. Posebno hvala Dr. Ćiriću koji me je uspešno operisao.
Ivan Pavlović, pacijent

Zakažite pregled

Da li želite profesionalni pregled, konsultaciju, savet?

Zakažite pregled u DR ĆIRIĆ i dobićete sve odgovore na vaša pitanja od strane našeg stručnog tima.

Zakazivanje je neophodno! Pregled možete zakazati preko:

OnLine kontakt forme – Otvori stranicu

Viber +381 65 30 66 989
WhatsApp +381 65 30 66 989
E-mail [email protected]