Podmlađivanje lica | Sopstvenim masnim tkivom

Ultra Nežni Nehirurški Lifting Lica / Ultra Soft Non Surgical Face Lifting
Nano fat transplatation by use of tulip microcannulas

Nano lipofiling i liposkulptura je naziv za estetsku operaciju u kojoj se masno tkivo uzima sa mesta na telu gde ga ima u višku (kukovi, bedra, stomak) i prenosi u područja gde nedostaje i gde će doprineti podmlađivanju. Kad, mala količina sopstvenog masnog tkiva je dovoljna da vaše lice učini svežim, jedrim, podmlađenim. Čitavo lice se može osvežiti dodavanjem male količine masti malim ubodima kroz koje se ubrizgava tkivo u lice ili druge delove tela, u uslovima lokalne anestezije. Nano lipofiling i liposkulptura, kao prirodni filer se koristi za povećanje jagodica, usana i popunjavanje bora i dobijanje nehirurškog lifting efekta. Bez upotrebe skalpela i lasera.

Cilj: Preoblikovanje lica, korekcija asimetrije, neravnina, dubokih bora oko nosa i usana kao i podebljavanje tankih usana i jagodica sopstvenim masnim tkivom. Ultra nežni nehirurški lifting (Face Lifting) gornjih, srednjih partija lica i kompletnog lica.

Trajanje procedure i anestezija: Procedura je bezbolna i obično traje 45-90 minuta. Izvodi se u blok i lokalnoj anesteziji i po želji u intravenskoj sedaciji (polu san).

Oporavak: Odlazak kući odmah nakon intervencije. Prva dva dana nakon intervencije potrebno je uzdržavati se od intezivnog sporta i prekomerne mimike lica. Oporavak zavisi od individualnih karakteristika kože i potkožnih tkiva pacijenta.

Transferom masti se osim lica, mogu podmlađivati i nadlaktice, listovi, kolena. Povećanje grudi i zadnjice je takođe moguće uraditi transferom masti.

Ko su kandidati: Osobe koje imaju manjak potkožnog masnog tkiva na delovima lica ili celom licu, koji može biti prouzrokovan naglim gubitkom težine, ili urođenim manjkom potkožnog masnog tkiva, ljudi sa tzv. ispijenim ili koščatim licem.

PREDNOSTI NANO LIPOFILINGA I LIPOSKULTURE

✓ Bez sečenja i ožiljaka, bez upotrebe skalpela, lasera
✓ Bez stranih tela u organizmu
✓ Brži oporavak i atraktivan izgled
✓ Koža postaje sjajnija, vitalnija, zategnutija, poboljšanog tonusa i jedrine

Prirodan izgled cilj je svakog zahvata, a odlične rezultate definitivno je moguće postići bez da izgledate kao da ste bili na operaciji. Pritom je neophodna dobra komunikacija sa lekarom pre izvođenja samog zahvata.

Tehnike koje koristimo u našoj Klinici olakšavaju postizanje prirodnog, nehirurškog izgleda. Sav trud ulaže se u poboljšavanje izgleda pacijenta na što prirodniji način. Svaki zahvat potrebno je strogo prilagoditi izgledu pacijenta, njegovoj telesnoj građi, stilu života, kao i njegovim potrebama. U protivnom gubite prirodan izgled.

Naša je obveza posvetiti svoje hirurške veštine sa umetničkim pristupom i senzibilnošću kako bi zadovoljili specifične potrebe svojih pacijenata sa najboljim mogućim iskustvom i rezultatima operacije iz estetske i plastične hirurgije.

Plastična hirurgija Dr Bojan Ćirić pruža usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo. Klinika je opremljena savremenom tehnologijom koja se primenjuje širom sveta.

Iza osoblja naše klinike je preko 41 godina internacionalnog iskustva u medicini i hirurgiji. Ukažite nam i Vi poverenje, pozovite nas, a mi ćemo učiniti sve da budete zadovoljni svojim novim izgledom.

Više informacija o tretmanima možete dobiti na: +381 65 30 66 989 ili na e-mail [email protected]

dr bojan ciric klinika

Dr Bojan Ćirić

Trenutna pozicija: Načelnik odeljenja;
Specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije.
Izbor trenutne pozicije: 1998.
Broj godina iskustva: preko 41 godina.

1987. godine završio Medicinski fakultet u Nišu;
1989. 
položio Stručni ispit za Doktora medicine pred republičkom ispitnom komisijom u Beogradu;
1998. 
godine završio specijalizaciju na temu plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Preporuke

Jako sam zadovoljna uslugom, operacija je prošla u najboljem redu, a osoblje je fantastično!
Jelena Đorđević, pacijent
Sve je prošlo sjajno, imam utisak kao da nisam ni bio na operaciji, osećam se sjajno, a nikad nisam bolje izgledao!
Mirko Petrović, pacijen
Vrhunska usluga, ljubazno osoblje i veliki stručnjaci. Posebno hvala Dr. Ćiriću koji me je uspešno operisao.
Ivan Pavlović, pacijent

Zakažite pregled

Da li želite profesionalni pregled, konsultaciju, savet?

Zakažite pregled u DR ĆIRIĆ i dobićete sve odgovore na vaša pitanja od strane našeg stručnog tima.

Zakazivanje je neophodno! Pregled možete zakazati preko:

OnLine kontakt forma – Otvori stranicu

Viber +381 65 30 66 989
WhatsApp +381 65 30 66 989
E-mail [email protected]