Dr Ciric jun 24, 2022 Nema komentara

Dr Bojan Ćirić, plastični, rekonstruktivni i estetski hirurg, član je najelitnijih američkih evropskih i nemačkih udruženja za estetsku, plastičnu i lasersku hirurgiju.

Bio je deo deo je svetski čuvenog tima akademika Save Perovića.

Kao najmlađi doktor medicine u bivšoj Jugoslaviji odlazi u Minhen, gde počinje karijeru kao lekar opšte prakse u jednoj od najprstižnijih ordinacija za opštu praksu i hirurgiju. Nakon toga posvecuje de usavrsavanja iz oblasti Traumalologije na Universitetskoj  Klinici Ulm ( Prof Caius Buri), po savetu Prof Burija,  odlucuje da se posveti specijalizaciji plastične i rekonstruktivne hirurgije, usavršavanje na polju estetske i laser hirurgije je nastavio u Nemačkoj, Italiji i SAD.

Prva iskustva iz oblasti radio hirurgije i lasera stekao je na Univerzitetu Njujork 1995. godine.

Pored Njujorka, operisao je i  u Kaliforniji (Los Angeles,Santa Ana, Newport Beach),na  Floridi (Miami) itd… u svom radu sarađivao je sa poznatim svetskim imenima, kao što su doktori

Prof Bruce Conell

Rollin K. Daniel, Garth Fisher, Constantino Mendieta i mnogi drugi.

Reputacija dobrog stručnjaka uvela ga je u “svet poznatih”, pa je bio u timu koji je oblikovao izgled večno mlade američke pevačice Šer.

Prof Marco Gasparoti

Godine 1987. dr Ćirić prvi uvodi upotrebu različitih laser sistema kod nas kao standard.

U kristalnoj dvorani hotela “Hajat” 1995. godine održao je predavanje o Radiotalasima i Laserima u hirurgiji.

Predavanje i trening o praktičnoj primeni Radiotalasa (Radiofrequency –Radiosurgery) i Lasera, predstavlja početak upotrebe RF Laser metode i Laser hirurgije Srbiji.

U auditorijumu su tada bili najeminentniji stručnjaci i specijalisti iz plastične, rekonstruktivne i opšte hirurgie iz Srbije i regiona kao npr. Prof Perović, Prof Starović, Dr Jeftić, Dr Smiljanić, Dr Đorđević, Dr Jakšić, Dr Ivanović Anlave, Dr Lj. Paunković, Dr Rancić, Dr Bogdanović i mnogi drugi.

Celokupno znanje stečeno u Americi i Nemačkoj vezano za multifunkcionalnu upotrebu radiotalasnih i laser metoda sublimirano je i izloženo.

Godine 1998. uradio je prvu ultrazvučnu liposukciju u Srbiji.

Njegova inovacija radiohirurški uređaj rezultat je dugogodišnjeg rada I internacionalnog iskustva.

Nemačka firma Meyer-Haake, proizvođač ovog uređaja, dodelila m je 1999. godine specijalnu nagradu za najbolje idejno rešenje.

U Srbiji na Dedinju, krajem devedesetih osniva jednu od najmodernijih klinika za laser estetsku i plastičnu hirurgiju.

Prof. dr Milan Višnjić

 

Zakažite termin kod dr Bojana Ćirića i dobićete odgovore na sva vaša pitanja od strane našeg stručnog tima u najkraćem mogućem roku.
Pišite nam na [email protected] ili nas pozovite na
Viber +381 65 30 66 989
WhatsApp +381 65 30 66 989