Dr Ciric avgust 7, 2018 Nema komentara

abdominoplastika i liposukcija blog

Leto je bliže nego što mislite. Da li je vaše telo spremno za plažu? Ukoliko niste baš zadovoljni onim što vidite u ogledalu, ne možete da uživate u svojoj garderobi, neprijatno vam je da prošetate plažom, ne osećate se prijatno u svakodnevnim kontaktima.

Ne čekajte! Kod nas uvek postoji rešenje!

Pozovite Mob/Viber +381 65 30 66 989 ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected] i zakoračite u leto sa telom o kojem ste uvek maštali.

ABDOMINOPLASTIKA, MINI ABDOMINOPLASTIKA

Abdominoplastika i mini abdominoplastika, hirurška intervencija koja podrazumeva odstranjivanje viška kože i masti sa srednjeg i donjeg dela stomaka, uz zatezanje mišića trbušnog zida. Podjednako je efikasna i kod žena i kod muškaraca, koji imaju veće ili manje naslage masnog tkiva uz opuštenu kožu stomaka, a što se ne može popraviti dijetom i vežbama. Poseban značaj ima kod žena kod kojih su usled trudnoće mišići prednjeg trbušnog zida rastegnuti.

VIDI PRIMER 1

zatezanje stomaka pre i posle intervencije 2018

Primer pacijenta Pre i Posle intervencije

LIPOSUKCIJA

Liposukcija jeste filozofija i umetnost oblikovanja tela i lica odstranjivanjem viška potkožnog masnog tkiva. Liposukcijom odstranjena mast može se iskoristiti za preseljenje (transplantaciju) na željeno mesto.

– Liposukcijom do nove brazilske zadnjice
– Liposukcijom do jedrih i vecih novih grudi
– Liposukcijom do jedrog, mladog lica I vrata
– Liposukcijom do popunjavanja bora I uvećanih usana

Sve se može dovesti u red. Mi smo tu da vam u tome pomognemo, da za sledeće leto ili čak i ovu jesen, izaberete najlepši kupaći kostim, u kome ćete ponosno prošetati nekom lepom plažom.

VIDI PRIMER 2

primer abdominoplastika

Primer pacijenta Pre i Posle intervencije

Na primeru 2 je pacijent koji ima 25 godina. Želeo je da se reši masnog tkiva, a da pritome ne izgubi na mišićnoj masi. Nakon raznih pokušaja, promene ishrane kao i treninga, nije uspevao da svoje telo dovede u red. Na kraju se obratio našem Dr. Ćiriću i kao što možete da vidite, rezultat je savršen.

Na ranom postoperativnom snimku, uočljivi su milimetarski otvori koji su kasnije izbledeli, i postojeći stari zreli ožiljak od operacije slepog creva. Ovi rezultati su ono čemu mi težimo i radujemo se zajedno sa našim pacijentima.

Vaše zadovljstvo je za naš podstrek da budemo uvek na visini zadatka, vaša Klinika Dr. Bojan Ćirić

Pozovite Mob/Viber +381 65 30 66 989 ili nas kontaktirajte na e-mail [email protected] i zakoračite u leto sa telom o kojem ste uvek maštali.

Takođe, posetite i naše stranice gde su detaljno opisane date procedure.

Liposukcija: Najnovije tehnike liposukcije danas
Abdominoplastika: Zatezanje kože i podkože stomaka