Dr Ciric jul 7, 2017 Nema komentara

zatezanje i podizanje grudi

Plastična hirurgija nudi zaista sve veći dijapazon usluga. Verovali ili ne, prema iskustvu iz prakse, sve veći broj žena odlučuje da uveća bradavice.

U poslednjih šest meseci, kaže dr Norman Rou, plastični hirurg iz Njujorka kaže da se broj intervencija na bradavicama gotovo se učetvorostručio. Od nekadašnjih četiri, sada radi 18 intervencije jer žene žele da nose providne stvari i žele da im one stoje kao Beli Hadid i Kendal Džener.

„Ništa više nije iznad kozmetičke hirurgije. Ljudi gledaju svaki detalj. Nije više doovoljno samo povećanje grudi ili ronoplastika. Žene žele do tančina urađen svaki detalj. A u današnje vreme, to je moguće“, kaže dr Rou.

Više od 70 odsto žena ima asimetrične bradavice pa ovom intervencijom rešavaju i tu vrstu problema, dok neke žene žele da ih izbele. Ovaj trend pojavio se pre godinu dana, a u ekspanziji je sa dolaskom leta.

Doktor Rou kaže da mu pacijenti dolaze sa fotografijama iz magazina, sa bradavicama koje žele da im uradi. To podrazumeva povećanje same bradavice, a smanjivanje areole, prstenastog dela oko nje. Neki traže ispupčenije bradavice, koje će se što bolje probijati kroz bluzu, koja se, naravno, nosi bez brusa, ili pak kroz bikini.

Pogledajte i: Najnovije tehnike povećanja grudi, uporedni prikaz metoda